Полицай пострада тежко при зверски удар от бус, превозващ нелегални мигранти. Превозното

...
Полицай пострада тежко при зверски удар от бус, превозващ нелегални мигранти. Превозното
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: мигранти + полицаи + катастрофа = дежавю

Полицай пострада тежко при зверски удар от бус, пренасящ незаконни мигранти. Превозното средство загуби контрол и се удари в микробус на полицията на Околовръстното. Катастрофата прилича случая от Бургас на 25 август, когато полицейска кола застана на пътя на рейс с мигранти. Тогава двамата служители на реда в автомобила безусловно бяха пометени и починаха на място. 

След злополуката основният секретар на Министерство на вътрешните работи и заместникът му подадоха оставки. Главният комисар Петър Тодоров прикани да се вземат " законодателни решения, които да окажат отбрана на нашите служители на реда, които са на пътя ".

Пореден удар бе нанесен по проектите на държавното управление да угоди на " Лукойл ".  " България не може да продава съветски нефт на трети страни, в това число в случай че е модифициран ", разгласи представител на Европейска комисия. Това условие бе заложено в " бартерната " договорка, оповестена през вчерашния ден сред служебното държавно управление и компанията - че " Лукойл " ще стартира да внася налозите си в нашата хазна и ще спре да изнася облагите в Швейцария, в случай че падне възбраната за експорт на продуктите й. 

И преди Коледа стават чудеса - в първия мач от третия ден на Световното Саудитска Арабия победи Аржентина с 2:1 след поврат. На стадион " Лусаил ", където ще се играе финалът, Лео Меси откри от дузпа 10-ата минута. В 48-ата напористият Салех Ал-Шехри изравни, а в 53-ата Салем Ал-Досари заби зрелищно за 2:1 с техничен прехвърлящ удар.

Милиардерът Илон Мъск разпозна Белоградчишката цитадела като част от известна нова компютърна игра в Twitter през днешния ден. Собственикът на платформата разяснява върху споделен кадър от профила Aesthetica, който напоследък пуска фотоси на крепости. Една от последните е кадър на известният български фотограф Владислав Терзийски.

" Сигурен съм, че това го имаше в Elden Ring ", написа Мъск като ретуит на фотографията.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР